FAQ


ALGEMEEN

Massages zijn enkel op afspraak.
Ik geef geen medisch advies.
Mijn doel is om ontspanning te brengen.  Wie geen ontspanning maar ‘opwinding’ zoekt, kan ik niet helpen.

JE WIL EEN AFSPRAAK MAKEN

Via e-mail naar info@prana-massage.be
Via telefoon op 0476 49 47 27

Prana massage: Schorvoortberg 36,  2300 Turnhout

JE WIL EEN AFSPRAAK VERPLAATSEN

Doe dat in elk geval zo snel mogelijk. 
Misschien kan ik dan nog iemand anders helpen.

Minder dan 1 dag op voorhand een afspraak verplaatsen is moeilijk.  De voorbereiding van je behandeling is al gestart en we zullen je helaas €10 moeten aanrekenen.

JE WIL JE LATEN VERVANGEN DOOR IEMAND ANDERS

Dat kan.  Laat ons dat zo snel mogelijk weten.  Naam, telefoonnummer en e-mail adres van je vervanger kunnen van pas komen als we hem of haar willen bereiken.

JE WIL LIEVER EEN ANDERE BEHANDELING

Is ook geen probleem.  Laat ons dat zo snel mogelijk weten.  Dat is belangrijk voor de voorbereiding van je behandeling.

JE WIL EEN AFSPRAAK ANNULEREN

Doe dat in elk geval zo snel mogelijk.

Minder dan 1 dag op voorhand een afspraak annuleren is moeilijk.  De voorbereiding van je behandeling is al gestart en we zullen je €10 moeten aanrekenen.

JE HEBT EEN AFSPRAAK GEMIST

Dat is jammer, maar het kan gebeuren.  De voorbereiding van je behandeling is gebeurd en ik kan de voorziene tijd niet meer invullen met een andere afspraak. We zullen je helaas €20 moeten aanrekenen.

Prana Massage KAN DE BEHANDELING NIET GEVEN

Het zal niet gauw gebeuren, maar als we door omstandigheden een behandeling niet kunnen geven, dan zullen we je onmiddellijk contacteren en een nieuwe datum afspreken.

Om je te kunnen bereiken is het wel belangrijk dat we over je telefoonnummer en/of e-mail adres beschikken.

HOE BETALEN?

Je betaalt contant na je behandeling.

Uw persoonlijke gegevens.

Over de nieuwe Europese Privacyregelgeving (GDPR), die vanaf 25 mei 2018 in werking treedt, willen we je graag even informeren. De GDPR is een nieuwe wetgeving inzake het beheer en de beveiliging van persoonlijke gegevens van Europese burgers. Deze wetgeving bepaalt hoe bedrijven moeten omgaan met persoonsgegevens, gefocust op privacy en veiligheid. Wij zijn verplicht je ervan op de hoogte te brengen dat jouw persoonlijke gegevens veilig bewaard en beheerd worden in een database van Prana massage. Prana massage garandeert je dat jouw gegevens enkel en alleen maar gebruikt worden voor onze bedrijfsdoeleinden, zoals daar zijn: nieuwsbrieven, mailings, inschrijvingen en contactaanvragen,… Tevens verbinden wij ons ertoe jouw gegevens niet te zullen doorgeven aan derden zonder jouw toestemming.