Op Locatie


Massage op het werk

Waarom relaxatiemassage?

We verrichten steeds meer zittend werk, staan onder tijdsdruk en besteden minder aandacht aan onszelf. Spanning, stress en fysieke klachten zijn het gevolg. Bijna iedereen krijgt te kampen met rug- en nekklachten. Meer dan de helft van alle werkverzuim wordt veroorzaakt door stress. Als we de signalen negeren gaat dat ten koste van onze gezondheid en concentratie.

Massage op het werk aanbieden aan medewerkers levert productiviteitswinst op!

Het motiveert en stimuleert en zorgt voor meer veerkracht bij uw medewerkers. Ik bied maatwerk voor iedere werknemer zodat de massage altijd aangenaam wordt ervaren en het gewenste resultaat oplevert.

Wat is relaxatiemassage?

Een relaxatiemassage is een massage over de kleding. Dit gebeurt op een deken zodat de medewerkers ontspannen kunnen liggen. Relaxatietherapie met acupressuur is bedoeld om de spanningen weg te nemen en de ontspanning toe te laten. De werknemer zal ontspannen maar toch energiek het werk nadien kunnen hervatten.

Mijn diensten van massage in uw bedrijf zijn eenvoudig te realiseren, ook binnen uw organisatie. Of het nu om een eenmalige opdracht gaat of periodieke massages gericht op verzuimpreventie en vermindering van klachten, ik help u graag bij de organisatie van een relaxatiemassage voor uw medewerkers.


Basistarief

100 euro per uur (20 min. per werknemer)
0,35 euro per km (gratis in de straal van 20 km rondom Turnhout)
Naargelang de opdracht kan er nog onderhandeld worden, graag contact opnemen.