Over Mij


Al vanaf mijn 20ste levensjaar ben ik op zoek naar mijn eigenste “ware ik”.

Door verschillende cursussen te volgen en aan yoga te doen, leerde ik al snel dat er in het leven meer is dan alleen maar dat wat je ziet met het blote oog. Maar hardleers als ik was, wilde ik dat niet altijd zien.

Totdat het noodlot toesloeg en ik in 2003 een werkongeval kreeg.

Ik geraakte hierdoor tijdelijk verlamd en alles waaraan ik gewerkt had, ging in rook op. Door een lichaamsgerichte therapie, relaxatiemassage en mijn heil te zoeken in bachbloesemtherapie, herstelde ik.

Stilaan kreeg ik mijn levensenergie terug. Ik ging hierdoor verder op zoek naar wat ik nodig had om mezelf te kunnen ontwikkelen en kwam bij reiki, relaxatiemassages en het Siberisch Sjamanisme uit. Ik volgde met veel interesse en de nodige inzet de Sjamanisme-opleiding en kreeg mijn initiaties. Omdat de leergierigheid in mij boven gekomen is, en de spirit om me verder te ontwikkelen aangewakkerd is volg ik nog andere opleidingen en blijf ik verder werken aan mijn persoonlijke groei.

Na 6 jaar als zaakvoerster La Riposa (groepspraktijk voor relaxatie) te hebben geleid, sla ik nu weer een andere weg in, gesterkt door mijn persoonlijke groei. Mensen zijn bij mij thuis welkom in mijn ontspanningsruimte om thuis te komen bij zichzelf en ontspanning te ervaren.

U mag me altijd vrijblijvend contacteren.